Träning som träning?

Jag går ofta på spinning på tisdagar och torsdagar och har alltid påminnelse på mobilen tidigt på söndagsmorgonen för att gå in och boka mitt favoritpass med Linda på torsdagen, annars tar platserna slut på direkten. Jag tränar flera gånger i veckan men givetvis blir det färre pass vissa veckor. Ibland så räcker nämligen inte energin till efter en arbetsdag och jag blir istället liggande på soffan. Förr fick jag alltid dåligt samvete då men nu har jag hittat en ny träningsform som passar alldeles perfekt för dem där lite tröttare dagarna.

Jag fick nämligen tipset av en väninna på jobbet som visade mig bra knipkulor. Knipkulor tänker du? Det är väl ingen träning? Nej du kanske inte får bättre kondition men träning som träning, eller? Det är med knipkulor du kan hitta en effektiv lösning för att stärka bäckenbottenmusklarna nämligen som verkligen håller muskulaturen i trim och gör att du slipper inkontinensproblem. Dem är speciellt utformade så att dem både tränar och stimulerar muskulaturen i underlivet som i sin tur leder till att den sexuella stimulansen ökar för både dig och din partner.

En annan slags träning

Så när jag väl inte orkar gå på den där spinningen eller faktiskt bara känner att jag behöver en vilodag så är bra knipkulor för mig minst lika bra träning. I början kunde det kännas lite genant men idag ser jag det som vilken träningsform som helst, allt för att hålla mig till en god hälsa.

Det finns dessutom bra knipkulor i många olika modeller och till både nybörjare och mer lämpade för avancerade användare. Det kan handla om storlek och tyngd men även vissa olika former som stimulerar olika punkter. Dem finns att beställa väldigt smidigt på nätet och du behöver inte vara orolig att någon ser vad som finns i paketet. Så om du inte heller pallar träningen just idag – hitta bra knipkulor!