Hyra lägenhet!

Det är många som är intresserade av att hyra lägenheter runt om i Sverige. Vi pratar ofta om bostadsbrist och jag ser verkligen problemet. Däremot tror jag att snabbostad.se är en lösning i det stora hela eftersom detta blir en plattform både för dig som vill hyra en lägenhet, men också för dig som vill hitta någon som vill hyra din lägenhet.

Att hyra lägenhet i exempelvis Kista kan vara något som många ser som en omöjlighet, hela Stockholm är svårt. Det gäller att vara snabb och att hålla koll. Snabbostad.se’s tjänst handlar om att du anmäler dig genom att skapa en form av prenumeration för endast 199 kronor i månaden. Detta gör att snabbostad.se meddelar dig direkt via e-post och sms när det finns en lägenhet ledig utifrån dina behov och krav.

Kanske hittar du ditt drömboende

Ja, möjligheten finns att hitta något där du verkligen trivs och dessutom kan du då via snabbostad.se få ett förstahandskontrakt. Eftersom det är många hyresvärdar som lägger ut sina lediga lägenheter i Kista här via snabbostad så slipper man leta runt eller hålla koll på någon bostadskö, medan du som potentiell hyresgäst har det ganska enkelt för dig genom att hålla koll på mejlen eller telefonen. Antingen så går dessa lediga lägenheter till den som är först att anmäla sitt intresse eller så väljs eller lottas hyresgästen fram bland de som är snabbast på att anmäla intresse. Det är klart det handlar om lite tur, lite tillfällighet, men framför allt så gör snabbostad.se det möjligt för dig att bara försöka hålla koll på mejl och sms och på så vis vara snabb på att höra av dig om du hittar något intressant. Så ska du flytta till kista och letar lägenhet så se till att anmäla dig så hjälper snabbostad.se dig att hitta ett boende inom kort! Lycka till!