Lyson har allt du behöver inom fordonsbelysning

Det är behagligt att äga en bil så länge den rullar problemfritt.

Införskaffade min första bil när jag var 19 år gammal och vill minnas att det var en begagnad Golf. Bilen köpte jag från en bilhall i östra Göteborg. Golfen rullade rätt så felfritt första månaderna. Därefter upptäckte jag en rostfläck på vänster framdörr. Rostfläcken bara växte och växte samtidigt som jag gjorde vad jag kunde för att hålla den borta. Den ville inte försvinna trots mitt idoga arbete med att behandla den med stålborste och lackeringar. Tror jag behöll bilen i 4-5 år innan jag köpte en ny bil, även denna gång en Golf. Den nya bilen hade inga rostproblem, däremot var det strul med belysningen ett par gånger. Efter mycket problem tröttnade jag till slut på de dåliga lamporna och köpte ny fordonsbelysning. Hade jag känt till Lyson på den tiden så hade jag beställt mina lampor därifrån. Extraljus är väldigt bra när man vill ha en extra stark belysning. Lyson är ett perfekt val när du söker efter lampor till bilen. De har inte bara vanliga extraljus utan även LED, Xenon, halogen och en hel del annat som jag inte är så inläst på. Du finner alla möjliga extraljus när du surfar in på deras hemsida.

LED ramp är en bra form av extraljus när du vill se bättre, LED rampen går även att dölja bra om du placerar den under din registreringsskylt. Har Lyson bara extraljus i sitt sortiment? Nej, det finns belysning för hela bilen och även vanliga ficklampor, pannlampor, cykellampor och även alternativ till hemmets traditionella glödlampor.

Om du är osäker på vilken lampa du ska köpa kan du kontakta Lysons kundtjänst och fråga dem om råd. Jag tycker hemsidan är enkel och lättnavigerad. Det finns bra förklaringar av varje sortiment när du går in på en kategori av lampor.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.