Marknadens bästa arbetskläder

Sedan jag började använda arbetskläder från Lbrador på jobbet i våras har det inte vart på tal om att någonsin använda några andra arbetskläder från annat märke igen. Det är dom skönaste och mest funktionella arbetskläderna jag har ägt och kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig hittat något liknande på marknaden. Arbetsbyxorna jag hunnit testa har varit av tunnare material samt ett par shorts som jag gick i under hela sommaren. Nu till höst och vinter har jag precis fått hem de nya arbetsbyxorna, underställ samt tröja och jacka som skall hålla mig varm och bekväm under kommande halvår av det typiska nordiska höst- och vinterklimatet.

Tillverkar arbetskläder utefter branschfolkets behov

Det som har vart så bra med arbetskläderna från Lbrador är att man verkligen märker att dom involverat hantverkare i sin framtagningsprocess. Ett väldigt smart och bra drag från företaget som ju får alla viktiga synpunkter och önskemål vad som krävs och saknas när det kommer till arbetskläder. Därefter tillverkar dom dessa kläder vilket känns väldigt innovativt och proffsigt. Kläderna är slitstarka och är förstärkta på vissa delar, innehar alla önskvärda fickor och kommer i flertalet olika modeller och färger, allt beroende på vilken bransch du är verksam i så det någonting för alla.

Stretchiga arbetskläder med hög funktion och följsam passform

Men det allra bästa med arbetskläderna från Lbrador är helt klart det faktum att dom är tillverkade i stretchmaterial vilken jag inte kan förstå inte funnits i större utsträckning på marknaden innan? Det gör att kläderna är mer bekväma att ha på sig och är väldigt följsamma när man rör sig vilket gör dom otroligt funktionella och tacksamma att bära. Är du själv på jakt efter nya arbetskläder så vill jag varmt rekommendera dig till att spana in utbudet hos Lbrador. Jag lovar att du inte kommer bli besviken.